Klipszelő fogó

Klipszelő fogó

Szalámi klipszelő fogók


Aki már vett részt disznóvágáson, biztosan szükségét érezte egy hatékony eszköznek a hurka- és kolbásztöltés során. Sok megoldás közül alig-alig találni olyat, ami minden körülmények között elég hathatós. A madzagos kötözés kellemetlen hozadéka az is, hogy a megkötés során gyakran megsérül, felhasad a bél miáltal végül vagy rövidebb lesz egy rúd, vagy újra is kell az egészet tölteni.
A Dick szalámi klipszelő fogói az ideális választás hurka- és kolbásztöltéshez, szalámi készítéséhez
Miért bajlódna a nehézkes, idegőrlő pepecselős kötözgetéssel, ha egy könnyed mozdulattal gyorsabb és tisztább munkát végezhet?
Megtapasztalta már a házi disznóvágások és kolbásztöltések során azt a bosszúságot, amikor összegubancolódik a bezsírosodott kötöző-zsineg, vagy épp a kolbászvég lezárásánál újra meg újra elszakad?
A szalámi klipszelő fogó itt jön be a képbe! A kis húsüzemi, húsipari illetőleg házi készítésű élelmiszer termékek, vékonyabb és vastagabb szalámik, kolbászok, hurkák valamint rúd májasok végeinek tiszta, kézi lezárása, továbbá a sonka hálózása során egyaránt jó szolgálatot tesz egy praktikus szalámi klipszelő fogó, amellyel még a munka is szinte játékos könnyedséggel végezhető.
A praktikus szalámi klipszelő fogó könnyebbé, gyorsabbá és kíméletesebbé teszi a házi disznótorok kolbászkészítési-, valamint a húsipari töltési munkálatokat
A szalámi klipszelő fogó könnyebbé és gördülékenyebbé teszi a hentesek, böllérek valamint a húsipari dolgozók mindennapos munkavégzését is. Könnyű ám strapabíró fémötvözetből készült szerkezete, egyszerű mechanikája kíméli a hosszú és monoton munka során az ujjak ízületeit.
A kézhez jól idomuló műanyag nyél erős és stabil fogást biztosít a munkálatok során. A szalámi klipszelő fogóval a tompa végű, huzalos, vastagabb és vékonyabb műbélhez való klipszek is egy egyszerű és gyors mozdulattal stabilan lezárhatók, a klipszekhez pedig akasztóhurok erősíthető.
Az így lezárt klipszbe fűzött akasztóhurok segítségével ráadásul a bélbe töltött szalámi rudak mérettől függetlenül felakaszthatóak, ami jelentősen megkönnyíti mind a pácolás-füstölés folyamatát, mind a késztermékek későbbi tárolását.
A klipszelő fogó, vagy más néven C7-es fogó univerzális, ha házi, házkörüli és ipari munkákról van szó.
A házi disznóvágásoknál a hurka és kolbásztöltéseken túl a házi disznósajt valamint a sonkaháló lezárásához is szükség lehet egy erős szalámi klipszelő fogóra.
Még a disznóvágás elmúltával sem kell, hogy a fiók mélyére süllyedjen ez a praktikus fogó, hiszen a hálós zöldségek zsákjainak visszazárására, hűtőzacskók lezárására épp úgy kiválóan alkalmazható, mint az olyan házkörüli tevékenységekhez, mint a kerti drótkerítés javítási munkálatai, vagy épp a megrongálódott csirkeháló összefogatása.
A klipszelő fogó ipari felhasználása is széleskörű. Raschel árnyékoló háló felszerelése, vadterelő és vadbefogó hálók-, madárhálók kihelyezési és javítási munkálatai során, valamint építőipari védőháló klipszes összefogatásánál is jó szolgálatot tehet.
 
A Böllérbolt és Webáruház csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtassa ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretne szöveges formában elérni kérjük, hogy vegye fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Böllérbolt és Webáruház Csapata