Dick kés

Dick kés


A Németországban, kiváló minőségű acélból és különleges műanyag markolattal készülő Dick kések és késkészletek igen jól ismertek a húsiparban dolgozó szakemberek, hentesek és a házi disznóvágásokon dolgozó böllérek számára. A Dick rengeteg, különböző típusú kést készít, kezdve a konyhai késektől, a bicskákon át a háztartási késeken keresztül az igazi profi szakácskésekig.
Ez a kategória főként a húsfeldolgozáshoz szükséges késeket tartalmazza, ahogy sokan nevezik, a hentes késeket. Azonban nem csak csak a profi henteseknek és bölléreknek kínálunk késeket és késkészleteket, számtalan konyha kés is szepel a kínálatunkban. A Dick kések és késkészletek nem véletlenül a profik kedvenc késmárkája, hiszen többek között hatalmas választék, jó éltartó tulajdonság, biztonságos markolat és nagyon kedvező ár jellemzi őket.
A Dick kések kategóriájában külön válogatva szerepelnek a szúró kések, a csontozókések, az otthoni használatra ajánlott konyhai kések, a nagyméretű szeletelő kések, a bőr eltávolítására használt nyúzók, a különféle késkészletek és azok a vágóeszközök is, amelyek valami miatt kilógnak a listákból.
Mivel a kések éle és hegye könnyedén balesetet okozhat, illetve ezek csorbulhatnak, ezért ajánljuk minden vásárlónknak a késtartó táskákat és tokokat. Ezekben kényelmesen és főként biztonságosan tárolhatóak és szállíthatóak az éles henteskések. Amellett hogy tökéletes biztonságot nyújtanak, jól is néznek ki, nagyon strapabíróak, ezért valószínűleg hosszú évekig kiszolgálják a kések gazdáját. 
A Dick kés kategóriája több alkategóriát tartalmaz, hiszen minden részmunkához más késtípus illik. Azonban nem csak a szakemberekre és a profi szakácsokra és hentesekre gondoltunk, a háziasszonyok is kedvükre válogathatnak.
A Böllérbolt és Webáruház csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtassa ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretne szöveges formában elérni kérjük, hogy vegye fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Böllérbolt és Webáruház Csapata