Ezt a terméket már 1,847 érdeklődő tekintette meg.

Sertés grillkolbász fűszerkeverék

Solvent kft.


online ár:
700 Ft
/db
-
+
Kosárba rakom
Súly: 350 gramm
Állapot: Előrendelhető!

A Sertés grillfűszerkeverék 10 kg húshoz elegendő. Ez az a fűszerkeverék amihez bátran kipróbálhat bármilyen fűszert.Ízkarakterét a fehérbors és a fokhagyma adja. Nagyon sokan kedvelik, hiszen sokoldalú felhasználása egy-egy grillpartyn igen jó társ.  Rendszeres vásárlóink kedvelt fűszerei hozzá a füstölt paprikánk, tört tarkabors, fokhagyma granulátum, őrölt chili paprikánk, feketebors. Továbbá ajánljuk hozzá a 25 méteres kiszerelésben kapható juhbelet, amelybe töltve, gusztusos vékony grillkolbászkák süthetők. 

 

Hozzávalók: 10kg darálthús,1cs Sertés grill fűszerkeverék,juhbél

 

Elkészítése: A darálthúst (ízlés szerinti fűszereket) és a  fűszerkeveréket összeöntjük és addig keverjük míg a massza kifényesedik,és elválik az edény oldalától.

 

Töltés előtt ajánlott a juhbelet 20-30 percig langyos vízben áztatni,hogy rugalmasságát megőrizze. 15-20 cm-es kolbászokat töltünk,melynek végeit szorosan behurkoljuk. Az így elkészült kolbász kiválóan alkalmas grillen,vagy közepes hőfokon sütőben való sütéshez.

 

A termék GMO és Gluténmentes

 

Egységár: 1487.5,-Ft/kg

Solvent kft.
.

Vásárlóink véleménye
Írja meg véleményét!
Ön hogyan értékelné ezt a terméket?


Név
E-mail cím
Az Ön véleménye
Vélemény beküldése!
A Böllérbolt és Webáruház csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtassa ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretne szöveges formában elérni kérjük, hogy vegye fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Böllérbolt és Webáruház Csapata