Ezt a terméket már 1,640 érdeklődő tekintette meg.

Pikáns grillkolbász fűszerkeverék

Solvent kft.


online ár:
1.050 Ft
/db


kifutott termék
Súly: 500 gramm

A Pikáns grillkolbász fűszerkeverék 10kg húshoz elegendő. A keverék tartalmazza már az összes hozzávaló fűszert, így a sót a csípős paprikát,koriandert és szerecsendiót is. A pikáns íz fokozására ajánljuk még a saját készítésű füstölt paprikánkat is.  Ahhoz,hogy nevéhez hűen ne csak pikáns hanem igazán gusztusos kolbászokat kapjunk a juhbelet ajánljuk,melyet 25m-es kiszerelésben fogalmazunk. 1 cs juhbélbe 5-6 kg töltőanyag fér.

 

Hozzávalók: 10kg darálthús,1cs Pikáns fűszerkeverék,juhbél

 

Elkészítése: A darálthúst és a fűszerkeveréket összeöntjük és addig keverjük míg a massza kifényesedik,és elválik az edény oldalától. Keverés befejeztével 1-2 órát állni hagyjuk,hogy az ízek kellőképpen összeérjenek.

 

Töltés előtt ajánlott a juhbelet 20-30 percig langyos vízben áztatni,hogy rugalmasságát megőrizze. 15-20 cm-es kolbászokat töltünk,melynek végeit szorosan behurkoljuk. Az így elkészült kolbász kiválóan alkalmas grillen,vagy sütőben való sütéshez.

 

A termék GMO és Glutén mentes

 

Egységár: 1990,-Ft/kg

Solvent kft.
.

Vásárlóink véleménye
Írja meg véleményét!
Ön hogyan értékelné ezt a terméket?


Név
E-mail cím
Az Ön véleménye
Vélemény beküldése!
A Böllérbolt és Webáruház csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtassa ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretne szöveges formában elérni kérjük, hogy vegye fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Böllérbolt és Webáruház Csapata