Marha vékonybél 10m

Ezt a terméket már 2,617 érdeklődő tekintette meg.


online ár:
795 Ft
/db


kifutott termék
Súly: 500 gramm

A marha vékonybél rizses vagy gerslis hurka elkészítéséhez használható, emellett májashurka töltésére is kiválóan alkalmas. A faggyútól és egyéb szennyeződéstől megtisztított, majd sóval tartósított vékonybél erős bélfallal rendelkezik, ezért jól abálható, főzhető.

Füstölt termékekhez is alkalmas. A 10 méteres kiszerelésű csomagba 10-12 kilogrammnyi anyag tölthető. A bél színe a fehértől a barnás árnyalatig terjedhet. A megtöltött marha vékonybél végei hagyományos módon kötözővel vagy akár klipszelővel is lezárhatóak. 

Tisztítása egyszerűen 30-40 fokos, kézmeleg vízben történik. A sótól teljesen meg kell tisztítani, akár többször is lecserélve a vizet. Túl sokáig, azaz több mint 1 órán túl áztatni vagy erős vegyszerekkel tisztítani nem szabad, mert mint minden bélnek, ennek is romolhat a minősége a túláztatás vagy túlmosás következtében. 

A marha vékonybél helyettesítő terméke a sertés kocabél


Vásárlóink véleménye
Írja meg véleményét!
Ön hogyan értékelné ezt a terméket?


Név
E-mail cím
Az Ön véleménye
Vélemény beküldése!
A Böllérbolt és Webáruház csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtassa ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretne szöveges formában elérni kérjük, hogy vegye fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Böllérbolt és Webáruház Csapata