Ezt a terméket már 1,061 érdeklődő tekintette meg.

Magyaros grillkolbász fűszerkeverék

Solvent kft.


online ár:
1.100 Ft
/db
-
+
Kosárba rakom
Súly: 500 gramm
Állapot: Előrendelhető!

A magyaros grillkolbász fűszerkeverék 10 kg húshoz elegendő. A keverék tartalmazza már az összes hozzávaló fűszert és a sót is.
A csípős esetleg füstölt ízt kedvelőknek ajánlunk még a töltelékbe saját készítésű füstölt paprikánkból is hozzátenni, ettől igazán finom, magyaros grillkolbászt süthet. A vékony kolbász készítéséhez a juhbelet ajánljuk, ami 25 méteres kiszerelésbe kapható, amiből 5-6 kg kolbász készíthető. 

 

Hozzávalók: 7kg dagadó, 3kg zsírszalonna, 1csomag Magyaros grillkolbász fűszerkeverék és az elmaradhatatlan juhbél.

 

Elkészítése: A dagadót és a zsírszalonnát kis lyukú darálón kétszer átdaráljuk,belekeverjük a fűszereket, és addig dagasztjuk míg a massza elválik az edény falától.

 

Töltés előtt a juhbelet 20-30 percig langyos vízben áztatjuk,hogy rugalmasságát megőrizze. 15-20 cm-es kolbászokat töltünk,melynek végeit szorosan behurkoljuk. Az így elkészült kolbászokat grillen,esetleg zsiradék hozzáadása nélkül sütőben közepes hőfokon sütjük.

Egységár: 1990,-Ft/kg

Solvent kft.
.

Vásárlóink véleménye
Írja meg véleményét!
Ön hogyan értékelné ezt a terméket?


Név
E-mail cím
Az Ön véleménye
Vélemény beküldése!
A Böllérbolt és Webáruház csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtassa ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretne szöveges formában elérni kérjük, hogy vegye fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Böllérbolt és Webáruház Csapata