Ezt a terméket már 3,190 érdeklődő tekintette meg.

Kombi fenőacél - zafír és polír élező - 30cm négyszögletes (7598230)

F.Dick


online ár:
34.500 Ft
/db
-
+
Kosárba rakom
Súly: 500 gramm
Állapot: Előrendelhető!


Kombi acél profi éttermekbe és húsboltokba

Pengeél gyorsan és egyszerűen

Extra finom kialakításának köszönhetően olyan késekhez ajánljuk, melyek jó állapotban vannak, és a folyamatos használat miatt időnként szükséges a pengeél visszaállítása. Szuperfinom élezésre alkalmas, így főként éttermekbe, húsboltokba és profi késélezők számára ajánljuk. Elhasznált élű kések élezésére kevésbé alkalmas, ahhoz egy durvább acélt kell választani. 

2 acél 1 áráért

A négyszögletű kombi acélt úgy alakították ki, hogy két oldala szuper finomságú, amivel a kisebb egyenetlenségeket lehet eltüntetni, míg a másik két oldala tükörsima, polír finomságú, amivel a végső pengeélt lehet előállítani. 

Speciális kialakítása miatt profi húsipari késekhez vagy különleges késekhez ajánlott.
 

F.Dick
A kések és acélok világában a Dick márka 1778 óta egyet jelent a minőséggel. A Friedrich Dick által alapított cég a mai napig családi kézben van, így a szakértelem mellett az elkötelezettség és hagyományőrzés is garantálja a színvonalat. Szinte nincs is olyan német hentes vagy séf, aki ne ismerné és használná a Dick termékeit.

A német precizitás és szakértelem magasiskoláját képviselő kések a 20. században az egész világot meghódították, és az utóbbi évtizedekben már kereskedelmi forgalomban is kaphatók! Így nem kell nemzetközileg elismert séfnek lennünk, hogy szert tegyünk a csúcstechnológiával készült szuperkések egyikére.

Vásárlóink véleménye
Írja meg véleményét!
Ön hogyan értékelné ezt a terméket?


Név
E-mail cím
Az Ön véleménye
Vélemény beküldése!
A Böllérbolt és Webáruház csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtassa ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretne szöveges formában elérni kérjük, hogy vegye fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Böllérbolt és Webáruház Csapata