Ezt a terméket már 4,057 érdeklődő tekintette meg.

DICK Ehrenstahl Honorary fenőacél, ovális - 30cm (7587330)

F.Dick


online ár:
34.500 Ft
/db
-
+
Kosárba rakom
Súly: 600 gramm
Állapot: Előrendelhető!


Kiváló minőség kompromisszumok nélkül!

A 30 centiméteres DICK Ehrenstahl Honorary fenőacél nem véletlenül a F.Dick cég egyik legkiemelkedőbb élezője. A késgyártó cég a legmodernebb gépein készíti ezt az acélt, és a folyamatos minőségellenőrzésnek hála ebben az acélban biztosan nem csalódik senki. 

Hibátlan, jól átgondolt kialakítás

A nyél és a különleges anyagból készült élezőfelület hibátlanul illeszkedik egymáshoz. A sötétfekete és nikkel-ezüst metszetekkel díszített nyél ellenáll minden élelmiszeriparban előforduló anyagnak. Az acél és a nyél illeszkedését lézeres mérővel ellenőrzik, így biztosak lehetünk a minőségben. 

Széleskörű használat

Élezőfelületét tekintve a finomacélok közé tartozik, így a kevésbé éles késeket kiválóan meg lehet rajtuk élezni, gyorsan lehet vele pengeélt készíteni. Finomfenő lévén kevésbé forgácsolja a késeket, ezért a kisebb vagy vékonyabb késeket és bicskákat is nyugodtan élezhetjük vele. 

 DICK Ehrenstahl Honorary fenőacél, ovális - 30cm (7587330)
1
Mindamellett, hogy az egyik legszebb acél, minden késsel megbírkózik
2
Nagy odafigyeléssel készülő élező, igazi német minőség
3
Finom acél lévén sűrű használat mellett sem koptatja a késeket
4
Kisebb és vékonyabb késekhez és bicskákhoz ugyanúgy alkalmas mint a hosszú séfkésekhez vagy szeletelőkhöz
5
Minden konyha dísze lehet, rozsdamentes akasztójának köszönhetően nem kell a konyhapultba rejteni
6
Szakácsok, böllérek, hentesek és háziasszonyok is jó szívvel használhatják


F.Dick
A kések és acélok világában a Dick márka 1778 óta egyet jelent a minőséggel. A Friedrich Dick által alapított cég a mai napig családi kézben van, így a szakértelem mellett az elkötelezettség és hagyományőrzés is garantálja a színvonalat. Szinte nincs is olyan német hentes vagy séf, aki ne ismerné és használná a Dick termékeit.

A német precizitás és szakértelem magasiskoláját képviselő kések a 20. században az egész világot meghódították, és az utóbbi évtizedekben már kereskedelmi forgalomban is kaphatók! Így nem kell nemzetközileg elismert séfnek lennünk, hogy szert tegyünk a csúcstechnológiával készült szuperkések egyikére.

Vásárlóink véleménye
Írja meg véleményét!
Ön hogyan értékelné ezt a terméket?


Név
E-mail cím
Az Ön véleménye
Vélemény beküldése!
A Böllérbolt és Webáruház csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtassa ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretne szöveges formában elérni kérjük, hogy vegye fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Böllérbolt és Webáruház Csapata