Ezt a terméket már 2,475 érdeklődő tekintette meg.

Dick csontozókés , hajlított -15cm (8289115-53)

F.Dick


online ár:
4.295 Ft
/db


kifutott termék
Súly: 150 gramm

Kiváló minőségű, merevpengés csontozó, melynek 15-ös pengéje remek éltartó tulajdonságú. Hajlított pengéje miatt az egyik legkedveltebb késünk, hiszen különleges kialakításának köszönhetően jól formázható vele a hús. Biztonságos nyele jól megáll a kézben. A disznóvágás végeztével a konyhában is jó hasznát vehetik a szakácsok, hiszen a különféle alapanyagok felszeleteléséhez, vágásához és aprításához is remekül használható.

F.Dick
A kések és acélok világában a Dick márka 1778 óta egyet jelent a minőséggel. A Friedrich Dick által alapított cég a mai napig családi kézben van, így a szakértelem mellett az elkötelezettség és hagyományőrzés is garantálja a színvonalat. Szinte nincs is olyan német hentes vagy séf, aki ne ismerné és használná a Dick termékeit.

A német precizitás és szakértelem magasiskoláját képviselő kések a 20. században az egész világot meghódították, és az utóbbi évtizedekben már kereskedelmi forgalomban is kaphatók! Így nem kell nemzetközileg elismert séfnek lennünk, hogy szert tegyünk a csúcstechnológiával készült szuperkések egyikére.

Vásárlóink véleménye
Írja meg véleményét!
Ön hogyan értékelné ezt a terméket?


Név
E-mail cím
Az Ön véleménye
Vélemény beküldése!
Hasonló termékek
A Böllérbolt és Webáruház csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtassa ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretne szöveges formában elérni kérjük, hogy vegye fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Böllérbolt és Webáruház Csapata