Ezt a terméket már 3,879 érdeklődő tekintette meg.

Dick 35cm-es sertés hasítóbárd (9210735)

F.Dick


online ár:
94.500 Ft
/db
-
+
Kosárba rakom
Súly: 2650 gramm
Állapot: Előrendelhető!

F.Dick hasítóbádja magas minőségű rozsdamentes acélötvözetből készül.
A markolat fa, amely nem csúszik és résmentesen illeszkedik a pengéhez.

 

A Dick hasítóbárdjának éle 35cm-es, nyelének hossza 46cm, súlya pedig 2.7kg.

 

A terméket nem tartjuk raktáron sem a webáruházban sem az üzleteinkben. Megrendeléskor 2-3 hetes átfutási idővel érdemes számolni. 

F.Dick
A kések és acélok világában a Dick márka 1778 óta egyet jelent a minőséggel. A Friedrich Dick által alapított cég a mai napig családi kézben van, így a szakértelem mellett az elkötelezettség és hagyományőrzés is garantálja a színvonalat. Szinte nincs is olyan német hentes vagy séf, aki ne ismerné és használná a Dick termékeit.

A német precizitás és szakértelem magasiskoláját képviselő kések a 20. században az egész világot meghódították, és az utóbbi évtizedekben már kereskedelmi forgalomban is kaphatók! Így nem kell nemzetközileg elismert séfnek lennünk, hogy szert tegyünk a csúcstechnológiával készült szuperkések egyikére.

Vásárlóink véleménye
Írja meg véleményét!
Ön hogyan értékelné ezt a terméket?


Név
E-mail cím
Az Ön véleménye
Vélemény beküldése!
A Böllérbolt és Webáruház csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtassa ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretne szöveges formában elérni kérjük, hogy vegye fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Böllérbolt és Webáruház Csapata