Szállítási és fizetési információk
Nagyon fontosnak tartjuk, hogy megrendelt termékeinket számos módon tudjuk eljuttatni Önnek, hogy ezáltal a legmegfelelőbb, legkényelmesebb átvételi és fizetési megoldást tudja kiválasztani. Az alábbiakban összefoglaltunk minden hasznos információt, ami a segítségére lesz abban, hogy a Böllérbolt webáruházban lehetséges fizetési és szálltási módokról tájékozódjon. Amennyiben a szállítási és fizetési módok részleteivel kapcsolatban bővebb információra lenne szüksége, keressen minket elérhetőségeink egyikén vagy írjon Nekünk.

Felhívjuk a figyelmét arra, hogy a szállítási módoknak többletköltsége lehet, melyet a termékek ára nem tartalmaz. Bizonyos esetekben egyes fizetési módok nem érhetőek el adott szállítási módok esetén. A webáruházban feltüntetett termékek árai bruttó árak, tartalmazzák az Általános Forgalmi Adót és forintban értendőek.

Webáruházunkban a minimum rendelési összeg 2.000 Ft.

Rendelése kapcsán az alábbi szállítási módok közül választhat:

Házhozszállítás - MPL futárszolgálat
(40.000 gramm feletti rendelés esetén nem érhető el.)
Kérje a csomagját otthonra, munkahelyére. Igazán kényelmes megoldás, ha hosszabb időt tölt el egy helyen, hiszen az MPL Futára házhoz viszi a megrendelt termékeket. Szupergyors kiszállítás. Megrendelését, akár már másnap átveheti és megrendelése mellé csomagbiztosítás is jár díjmentesen 50.000 Ft-os értékhatárig. Az MPL Futárszolgálat segítségével bármely magyarországi címre kérheti a szállítást, az átadott fuvarlevél számmal pedig nyomon követheti a szállított termék helyét és a szállítás állapotát.

Az MPL futárszolgálattal történő szállítás 50.000 Ft értékű csomagbiztosítást tartalmaz. A szolgáltatás csak Magyarországon érhető el!
Díjszabás


Posta Pont
(20.000 gramm alatti rendelés esetén nem érhető el.)
A PostaPont hálózat egy több, mint 2700 helyen hozzáférhető csomagátvételi módot kínál, ezáltal elkerülheti azt, hogy a csomagját nen tudja átvenni, nem kell várnia a futár érkezésére. A megrendelt termékeket országszerte, kényelmesen veheti át a legtöbb Postán, vagy akár a kihelyezett csomagautómatákban, MOL- vagy COOP PostaPontokon. Felhívjuk a figyelmét arra, hogy csomagját 5 napig veheti át a rendelés leadásakor megjelölt PostaPonton. A csomag feladását követően 2 napos időgaranciával kerülnek szállításra és elhelyezésre a csomagok a kiválasztott PostaPonton. A csomag érkezéséről pedig azonnali elektoronikus vagy SMS értesítést kap. Már csak azt kell eldöntenie, hogy melyik PostaPont esik útba. Használja a rendelésnél térképes keresőnket, vagy szűrjön egyszerűen irányítószám alapján.
Díjszabás
Házhozszállítás - DPD futárszolgálat
(30.000 gramm feletti rendelés esetén nem érhető el.)
Kérje a csomagját otthonra, munkahelyére. Igazán kényelmes megoldás, ha hosszabb időt tölt el egy helyen, hiszen az DPD Futára házhoz viszi a megrendelt termékeket. Szupergyors kiszállítás. A DPD Futárszolgálat segítségével bármely magyarországi címre kérheti a szállítást, az átadott fuvarlevél számmal pedig nyomon követheti a szállított termék helyét és a szállítás állapotát.
A szolgáltatás csak Magyarországon érhető el!
Díjszabás


Személyes átvétel
Amennyiben felénk jár, akkor lehetősége van csomagját személyesen átvenni a 7623 Pécs, Bajcsy Zs. u. 25. - Vásárcsarnok emelet cím alatti üzletünkben. A csomag nyitvatartási idő alatt vehető át. A személes átvételnek többletköltsége nincs.
Díjszabás


Rendelése kapcsán az alábbi fizetési módok közül választhat:

Simple Pay Bankkártyás fizetés
Megrendelése ellenértékét egyszerűn, bankkártyája segítségével is teljesítheti. Lehetőséget biztosítunk arra, hogy a SIMPLE biztonságos online fizetési rendszere segítségével azonnal teljesítse megrendelése árát. Kiemelkedő előnye, hogy nem kell utalással bajlódni, nincs utánvét költség és megrendelése azonnal összekészítésre kerül a rendelés leadását és fizetését követően, tehát lényegesen felgyorsítható a megrendelés kiszolgálása.
Elfogadott bankkártyák:
• MasterCard (dombornyomott)
• Visa (dombornyomott)
• American Express (dombornyomott)
• Electron (nem dombornyomott)
• Maestro

Ezen kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg, hogy lehetővé teszi-e a kártya internetes használatát. Amennyiben az Electron kártyáján a kibocsátó bank engedélyezte az interneten való kártyahasználatot, természetesen fizethet kártyájával internetes áruházunkban. Pontos információért kérjük, forduljon a kártyát kibocsátó bankhoz!

A vállalkozás semmilyen körülmények között nem szerez tudomást a hitelkártya-információidról.

További információk a bankkártyás fizetésről
Webáruházunk részére a SIMPLE - OTP Mobil Kft. biztosítja a kártyaelfogadás lehetőségét, biztonságos, SSL protokollt használó kártyaelfogadó rendszere által. Bankkártyás fizetéskor átirányítjuk a SIMPLE fizetőoldalára, így a fizetés közvetlenül a Bank által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a webáruház oldalán. Az internetes áruház a kártya-, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet. 

Bankkártyás fizetés során a felhasználó elfogadja, hogy a(z) Kőrös Károly Egyéni Vállalkozás. (7623 Pécs, Szabadság u. 54., 65817450-2-22) által a(z) bollerbolt.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adatok átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím. Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring.

Bővebb információt a Fizetési tájékoztatóban olvashat, amit ide kattintva érhet el.Utánvét
(3.000 HUF értékű kosárösszeg alatt nem érhető el.)
(290.000 HUF értékű kosárösszeg felett nem érhető el.)
Ha utánvét szolgáltatásunkat választja, akkor a megrendelt termékeket kizárólag átvételkor kell kifizetnie a futár részére vagy személyes átvétel esetén, üzletünkben. Az utánvétnek bizonyos esetekben költsége lehet, erről a díjszabás táblázatban talál bővebb információt.A Böllérbolt és Webáruház csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtassa ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretne szöveges formában elérni kérjük, hogy vegye fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Böllérbolt és Webáruház Csapata