Szállítási és fizetési információk
Nagyon fontosnak tartjuk, hogy megrendelt termékeinket számos módon tudjuk eljuttatni Önnek, hogy ezáltal a legmegfelelőbb, legkényelmesebb átvételi és fizetési megoldást tudja kiválasztani. Az alábbiakban összefoglaltunk minden hasznos információt, ami a segítségére lesz abban, hogy a Böllérbolt webáruházban lehetséges fizetési és szálltási módokról tájékozódjon. Amennyiben a szállítási és fizetési módok részleteivel kapcsolatban bővebb információra lenne szüksége, keressen minket elérhetőségeink egyikén vagy írjon Nekünk.

Felhívjuk a figyelmét arra, hogy a szállítási módoknak többletköltsége lehet, melyet a termékek ára nem tartalmaz. Bizonyos esetekben egyes fizetési módok nem érhetőek el adott szállítási módok esetén. A webáruházban feltüntetett termékek árai bruttó árak, tartalmazzák az Általános Forgalmi Adót és forintban értendőek.

Webáruházunkban a minimum rendelési összeg 2.000 Ft.

Rendelése kapcsán az alábbi szállítási módok közül választhat:

Házhozszállítás - MPL futárszolgálat
(40.000 gramm feletti rendelés esetén nem érhető el.)
Kérje a csomagját otthonra, munkahelyére. Igazán kényelmes megoldás, ha hosszabb időt tölt el egy helyen, hiszen az MPL Futára házhoz viszi a megrendelt termékeket. Szupergyors kiszállítás. Megrendelését, akár már másnap átveheti és megrendelése mellé csomagbiztosítás is jár díjmentesen 50.000 Ft-os értékhatárig. Az MPL Futárszolgálat segítségével bármely magyarországi címre kérheti a szállítást, az átadott fuvarlevél számmal pedig nyomon követheti a szállított termék helyét és a szállítás állapotát.

Az MPL futárszolgálattal történő szállítás 50.000 Ft értékű csomagbiztosítást tartalmaz. A szolgáltatás csak Magyarországon érhető el!
Díjszabás
Házhozszállítás - DPD futárszolgálat
(30.000 gramm feletti rendelés esetén nem érhető el.)
Kérje a csomagját otthonra, munkahelyére. Igazán kényelmes megoldás, ha hosszabb időt tölt el egy helyen, hiszen az DPD Futára házhoz viszi a megrendelt termékeket. Szupergyors kiszállítás. A DPD Futárszolgálat segítségével bármely magyarországi címre kérheti a szállítást, az átadott fuvarlevél számmal pedig nyomon követheti a szállított termék helyét és a szállítás állapotát.
A szolgáltatás csak Magyarországon érhető el!
Díjszabás


Személyes átvétel
Amennyiben felénk jár, akkor lehetősége van csomagját személyesen átvenni a 7623 Pécs, Bajcsy Zs. u. 25. - Vásárcsarnok emelet cím alatti üzletünkben. A csomag nyitvatartási idő alatt vehető át. A személes átvételnek többletköltsége nincs.
Díjszabás


Rendelése kapcsán az alábbi fizetési módok közül választhat:

Simple Pay Bankkártyás fizetés
Megrendelése ellenértékét egyszerűn, bankkártyája segítségével is teljesítheti. Lehetőséget biztosítunk arra, hogy a SIMPLE biztonságos online fizetési rendszere segítségével azonnal teljesítse megrendelése árát. Kiemelkedő előnye, hogy nem kell utalással bajlódni, nincs utánvét költség és megrendelése azonnal összekészítésre kerül a rendelés leadását és fizetését követően, tehát lényegesen felgyorsítható a megrendelés kiszolgálása.
Elfogadott bankkártyák:
• MasterCard (dombornyomott)
• Visa (dombornyomott)
• American Express (dombornyomott)
• Electron (nem dombornyomott)
• Maestro

Ezen kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg, hogy lehetővé teszi-e a kártya internetes használatát. Amennyiben az Electron kártyáján a kibocsátó bank engedélyezte az interneten való kártyahasználatot, természetesen fizethet kártyájával internetes áruházunkban. Pontos információért kérjük, forduljon a kártyát kibocsátó bankhoz!

A vállalkozás semmilyen körülmények között nem szerez tudomást a hitelkártya-információidról.

További információk a bankkártyás fizetésről
Webáruházunk részére a SIMPLE - OTP Mobil Kft. biztosítja a kártyaelfogadás lehetőségét, biztonságos, SSL protokollt használó kártyaelfogadó rendszere által. Bankkártyás fizetéskor átirányítjuk a SIMPLE fizetőoldalára, így a fizetés közvetlenül a Bank által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a webáruház oldalán. Az internetes áruház a kártya-, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet. 

Bankkártyás fizetés során a felhasználó elfogadja, hogy a(z) Kőrös Károly Egyéni Vállalkozás. (7623 Pécs, Szabadság u. 54., 65817450-2-22) által a(z) bollerbolt.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adatok átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím. Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring.

Bővebb információt a Fizetési tájékoztatóban olvashat, amit ide kattintva érhet el.Utánvét
(3.000 HUF értékű kosárösszeg alatt nem érhető el.)
(150.000 HUF értékű kosárösszeg felett nem érhető el.)
Ha utánvét szolgáltatásunkat választja, akkor a megrendelt termékeket kizárólag átvételkor kell kifizetnie a futár részére vagy személyes átvétel esetén, üzletünkben. Az utánvétnek bizonyos esetekben költsége lehet, erről a díjszabás táblázatban talál bővebb információt.


Átutalás
(50.000 HUF értékű kosárösszeg alatt nem érhető el.)
(500.000 HUF értékű kosárösszeg felett nem érhető el.)
Megrendelésed ellenértékét átutalás formájában is teljesítheti. Ebben az esetben kérjük, hogy a megrendelést követően, a Rendelés Visszaigazolás e-mailben található információknak megfelelően járjon el. Tájékoztatjuk, hogy a csomagok akkor kerülnek feladásra, ha a megrendelt termékek ellenértéke megérkezett hozzánk, így elképzelhető, hogy a szállítási idő kis mértékben megnő.A Böllérbolt és Webáruház csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtassa ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretne szöveges formában elérni kérjük, hogy vegye fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Böllérbolt és Webáruház Csapata