A Pécsi Vásárcsarnok emeletén található üzletünk 2002 óta működik. Kezdetben csupán fűszerpaprikánkat ismerhették meg a vásárlók, majd az egyre szélesebb választékba bekerültek a disznóvágáshoz szükséges alaptermékek és a saját készítésű fűszereinket is kipróbálhatták. 2011-ben nyitottuk meg a pécsi Szabadság utcán Baranya legnagyobb böllérboltját, mely nagy sikernek örvend a törzsvevőink és az új vásárlók között is. Itt található a 2012-ben indult webáruházunk központja is, és irodánk is itt kapott helyet.

Nagy raktárunknak köszönhetően az üzletek és a webáruház vásárlóit is gyorsan, azonnal ki tudjuk szolgálni. Speciális kérés esetén kollégáink rögtön felveszik a kapcsolatot azokkal a beszállítókkal, akik nagy eséllyel azonnal tudják küldeni a kért terméket.
Igyekszünk mindig a legújabb termékeket kínálni, úgymint például az utóbbi években nagy sikernek örvendő ipari pácsót, a legyek ellen használható sonkahálót, a zsugorodó német klipszelt műbeleket, a mintás textilbeleket vagy éppen a klipszelőfogót.

A töltésben járatlan vásárlókat is sok szeretettel várjuk, igyekszünk hasznos tanácsokkal, receptekkel és praktikákkal segíteni, hogy visszatérhessenek a régi, tradicionális magyar ízekhez és ételekhez.

Az egyik üzletünk a Pécsi Vásárcsarnok emeletén, a buszpályaudvar és az Árkád bevásárlóközpont szomszédságában várja a vásárlókat. A másik Böllérbolt a régi Tejivó helyiségében, a Vasútállomás mellett, a Szabadság utca és a Mártírok utca sarkán található.

Célunk, hogy a buszpályaudvarra és a vasútállomásra érkező vásárlóinknak is teljes kínálatot biztosítsunk. A Szabadság utcai üzletben a darálók és kolbásztöltők és kolbászkeverők nagy választéka mellett a megszokott termékeinket is megtalálhatják a vásárlók.
A Böllérbolt és Webáruház csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtassa ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretne szöveges formában elérni kérjük, hogy vegye fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Böllérbolt és Webáruház Csapata