Szeletelő kések
Szeletelőkés - professzionális minőség akár otthoni használatra is
A Dick szeletelőkések a professzionális séfek, otthoni szakácsok és hentesek számára is egyaránt népszerű választás. A szeletelőkés használatának fő célja a húsfélék és egyéb élelmiszerek szeletelése, kockázása és felvágása. A különlegesen sima pengének és a megfelelő méretnek köszönhetően a Dick szeletelőkések precízen és hatékonyan viszik a húst.
A szeletelőkések közös tulajdonsága a merev, széles penge, mely hatékonyan, roncsolás nélkül vágja a húst. Kínálatunkban 13-15-18 és 21 centis szeletelő szerepel, ezek közül inkább a 18-21 centis típusok a népszerűek. A legkisebb méretű szeletelőkés ideális a kisebb mennyiségű, finomabb húsok felvágásához, a hosszabb pengéjű késekkel hatékonyabban, hosszabb íven lehet szeletelni.
Szeletelőkés: a legjobb szakácsok választása
Bármely húsféle, akármilyen alapanyag, a Dick szeletelőkéseinek pengéje nem ismer akadályt. A Dick szeletelőkései már bizonyították, hogy megállják a helyüket a vágóhidakon, így kétségünk sem lehet affelől, hogy a konyhában is ott a helyük. A vastag, robosztus penge minden akadályon átvágja magát, a kényelmes, csuklókímélő nyél pedig biztonságos fogást kínál.
Hogy miért kell otthonra is egy ilyen kés?
Megvan az az érzés, hogy készülsz a vasárnapi ebédre, kiveszed az ínycsiklandozó, drágán vásárolt karajt vagy csirkemellet a hűtőből, kicsomagolod majd szeretnéd felvágni. És ahogy a konyhafiókot kinyitod, csak kopott, elnyűtt kiskések sorakoznak a fiókban. Kiválasztod a legélesebbet és elkezded a munkát és csak vágod, vágod a húst, de csak nyeszlett, formátlan hússzeleteket tudsz készíteni. Neadjisten még a kés is megcsúszik a nagy erőlködésben, és kész is a baj.
Na, ezért kell otthon lennie egy ilyen késnek. Pillanatok alatt kész a kívánatos szelet, nem roncsolja a húst, szép és mutatós lesz a vasárnapi asztalon. Persze ehhez az is kell, hogy vigyázzunk a késre, ne ezzel vágjuk fel a meleg kenyeret vagy a konzerv ananászt se ezzel bontsuk fel. Lehet vele persze, de nem arra való, mert sérül a kés.
A könnyű munkát az precíz, optimális súlyelosztás is garantálja, könnyen tisztíthatóak és fertőtleníthetőek.
A szeletelőkések között elegáns, valódi fából készült kés is szerepel.