A szárnyasok és a baromfi feldolgozásának ideális eszköze
A német Dick saját feljesztésű konyhai bárdja rozsdamentes acélból készült. Az ergonomikus, 16,5 cm hosszú markolat biztonságos fogást és szilárd ütést tesz lehetővé.
A Friedr. Dick bárdja megbízható eszköz minden szakács számára. A rozsdamentes acélból készült penge gond nélkül vág át a szárnyasok csontján, porcán, vastagabb húsrétegein és a zsíron.
Bármely baromfi vagy szárnyas feldolgozásához használható, akár csirke, kacsa, liba van a menün, de fácán vagy akár a kisebb állatok, például a nyúl felaprítása sem akadály. Tartós és strapabíró eszköz, ami még a rendszeres, szakszerű használat során sem rozsdásodik vagy vetemedik.
A penge és a nyél kialakítás garantálja a súly tökéletes egyensúlyát, így a pengén és a nyélen keresztül biztosítja a tökéletes erőeloszlást. A fém szegecsekkel rögzített nyél csúszásmentes fogást biztosít.
További termékjellemzők:
- Rozsdamentes acélpenge
- Fekete, szegecsekkel rögzített nyél
- 20 centis penge és 16,5 centis nyél
Az egyszerű kezelhetőség érdekében a tervezés során kiemelt figyelmet fordítottak higiéniára. Így könnyen tisztítható és fertőtleníthető, ezért nagy forgalmú éttermekben vagy hentesüzletekben is használható. Az állatok feldolgozása mellett a konyhai bárd használható más feladatokhoz is, mint a fokhagyma zúzása vagy a hagyma aprítása.