Az aromatartó csomagolásban érkező házi fűszerpaprika a többszöri válogatásnak és tisztításnak köszönhetően biztosan megfelel a legkifinomultabb ízlésű vásárlóknak is.
Az utóérlelt nyers fűszerpaprikát kézzel szedik, majd a válogatás után tisztítják, szeletelik majd lassú, kíméletes szárítás után érkezik az örlőbe, majd a pihentetés után irány az aromazárt csomagolás.
Érdemes már a kinyitás pillanatában megillatozni az őrölt paprikát, ,mert ilyenkor a legfinomabb az illata. Finom örlés, mélypiros szín és gazdag illat jellemzi az örleményt.
Fontos tudni, hogy a paprikát nem szabad forró olajon vagy zsíron pirítani, mert ilyenkor elveszítheti színét és finom ízét.
A kép illusztráció, a paprika aromazárt, fényt és zsírt át nem eresztő csomagolásban érkezik.