Az édes magyar fűszerpaprika méltán világhírű, és igazi „otthon-ízzel” rendelkezik, hiszen a magyar konyha alapfűszere a só és a bors mellett. A házikolbászból akkor is kihagyhatatlan, ha egyébként tüzesebben szeretjük, mint a nyílt lángot.
Gondoltunk azokra is, akik tüzesen szeretik. Az erős paprika adja meg azt a zamatát a kolbásznak, ami által csukott szemmel is meg lehet mondani róla, hogy magyar házikolbász.
Az erőssége elmarad a chili paprikához képest, ám így se lehet oka panaszra senkinek – pár kanállal több a húskeverékbe és gyöngyözni fog a homlok pár hét múlva.
A vaskos zamata miatt mindenképpen édes paprikával együtt érdemes a kolbászhúshoz keverni!
A csomaghoz ajándékba adott füstölt paprika alapanyaga a már jól ismert Alföldi házipaprika. Házi füstölési eljárás során kapja meg különleges, izgalmas aromáját.
A füstölt paprika elsősorban a spanyol konyhában használatos, ezért ezt a fűszercsomagunkat leginkább az új, mégis ismerős ízekre vágyóknak és a hispán gasztronómia kedvelőinek ajánljuk.
A csomagot körülbelül 40 kilogramm kolbászhús ízesítéséhez számítottuk ki. A füstölt paprika a ráadás, hogy a finom húsból készített ételekbe egy kis izgalmas ízt is bele tudjunk csempészni.
Az ajánlat csak online megrendelés esetén érvényes.