Érdeklik a legújabb híreink vagy szeretnének egy kicsit okosodni? Az adott témáinkat kategóriába rendezve érheti el. A kategória nevére kattintva jelennek meg az abban található bejegyzések. A Tovább olvasom gombra kattintva lehet a cikkeket részleteiben megtekinteni. A blog főoldalon minden esetben a legfrisebb írásainkat találja, így ha rendszeresen követi oldalunkat, akkor keresgélnie sem kell! Jó szórakozást kívánunk.


Hogyan élezzük a késeket?  – ahogy a profik csinálják
Hogyan élezzük a késeket? – ahogy a profik csinálják

Ha hagyományos pengéjű késeket használunk, akkor előbb vagy utóbb elmegy az éle. A kés általában már jóval azelőtt elveszíti a konyhai munkánkhoz megfelelő élét, mint amikor például a paradicsomot már csak félig passzírozva tudjuk szeletelni, a húsokról pedig már ne is beszéljünk. 


Füstölt paprika - hogyan készül és mire használjuk?
Füstölt paprika - hogyan készül és mire használjuk?

Hosszú időn keresztül kerestük a módját annak, hogy hogyan lehetne bővíteni termékkínálatunkat. Mi az a termék, ami különleges, mégis illeszkedik a magyar konyha ízeihez és teljesen természetes alapanyagokból áll...
 


Így készítsük el a legfinomabb sonkát!
Így készítsük el a legfinomabb sonkát!

Hazánkban a sonkakészítésnek nagyon régi múltja és hagyománya van. A régi parasztember minden télen vágott disznót, akár kétszer is, és a sonka egyik elmaradhatatlan végterméke volt a feldolgozásnak. A sonkát nem kellett messze vinni, füstölni, mert vagy otthon, vagy a szomszédban biztosan volt füstölő építve.


Miért nem érdemes spórolni a késeken?
Miért nem érdemes spórolni a késeken?

Az ételek alapanyagainak feldolgozásához különböző eszközökre van szükségünk. Legyen az zöldség vagy hús, a megtisztítás, a feldarabolás, valamint a szeletelés során először a kést használjuk.


1  
A Böllérbolt és Webáruház csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtassa ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretne szöveges formában elérni kérjük, hogy vegye fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Böllérbolt és Webáruház Csapata
;