Érdeklik a legújabb híreink vagy szeretnének egy kicsit okosodni? Az adott témáinkat kategóriába rendezve érheti el. A kategória nevére kattintva jelennek meg az abban található bejegyzések. A Tovább olvasom gombra kattintva lehet a cikkeket részleteiben megtekinteni. A blog főoldalon minden esetben a legfrisebb írásainkat találja, így ha rendszeresen követi oldalunkat, akkor keresgélnie sem kell! Jó szórakozást kívánunk.


Késélező - segítünk kiválasztani a legjobbat
Késélező - segítünk kiválasztani a legjobbat

Érdekes tény, hogy a késes balesetek legtöbbször nem az éles, hanem az életlen kések miatt történnek. Hiszen amikor már nem úgy hasít a kés mint kellene, akkor nagyobb erőfeszítéssel kell dolgozni, és bizony ilyenkor csúszik meg a kés a kezünkben. Tehát nem csak nyugalmunk miatt, de testi épségünk érdekében is éles, jó kések kellenek a konyhába és a munkába. Ez pedig nem megy jó élező nélkül.


Dick kés a jó henteskés? Hogy miért ajánljuk ezt?
Dick kés a jó henteskés? Hogy miért ajánljuk ezt?

Sokszor kérdezik tőlünk, hogy miért csak a Dick késeket kínáljuk üzleteinkben. Egyszerűen csak azt válaszoljuk rá, hogy miért kínálnánk egy gyengébb minőséget, ha tudjuk kínálni a legjobbat is!? Régóta elköteleztük magunkat a német Friedr.Dick termékei mellett. Hogy miért őket választottuk, és miért ezeket a termékeket ajánljuk? Bejegyzésünkből kiderül, hogy nem véletlenül.


Hogyan élezzük a késeket?  – ahogy a profik csinálják
Hogyan élezzük a késeket? – ahogy a profik csinálják

Ha hagyományos pengéjű késeket használunk, akkor előbb vagy utóbb elmegy az éle. A kés általában már jóval azelőtt elveszíti a konyhai munkánkhoz megfelelő élét, mint amikor például a paradicsomot már csak félig passzírozva tudjuk szeletelni, a húsokról pedig már ne is beszéljünk. 


Füstölt paprika - hogyan készül és mire használjuk?
Füstölt paprika - hogyan készül és mire használjuk?

Hosszú időn keresztül kerestük a módját annak, hogy hogyan lehetne bővíteni termékkínálatunkat. Mi az a termék, ami különleges, mégis illeszkedik a magyar konyha ízeihez és teljesen természetes alapanyagokból áll...
 


1  
A Böllérbolt és Webáruház csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtassa ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretne szöveges formában elérni kérjük, hogy vegye fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Böllérbolt és Webáruház Csapata
;