Regisztráció
Az oldal teljeskörű használatához regisztráció szükséges. Ha nem a facebook fiókjával szeretné ezt megtenni, akkor kérjük, hogy az alábbi űrlapot kitöltve regisztráljon az oldalra. Nagyon fontos, hogy ügyeljen adatai pontosságára és természetesen az is, hogy biztonságos jelszót válasszon. Kérjük, adja meg vezeték- és keresztnevét, adja meg a belépéshez választott jelszót, ami legalább 6 karakter legyen és tartalmazzon kis- és nagybetűt, valamint számot. Végezetül pedig a bejelentkezéshez használandó valós e-mail címed megadására van szükség. Ezt követően kattintson a “Regisztrálok!” gombra. A regisztráció elvégzésével elfogadja a Böllérbolt Általános Szerződési Feltételeit, a Szállítási és Fizetési Információkat és az Adatvédelmi Nyilatkozatot.


Regisztrálok

Bejelentkezés e-mail címmel


Bejelentkezem


Bejelentkezés vagy Regisztráció Facebook fiókkal
Kattintson a “Bejelentkezem a facebookkal” gombra, majd adja meg a facebookon használt felhasználónevét és jelszavát. És már kész is! A következő bejelentkezéshez is használhatja a lenti gombot, emlékezni fogunk Önre! Regisztráció esetén elfogadja a Böllérbolt Általános Szerződési Feltételeit, a Szállítási és Fizetési Információkat és az Adatvédelmi Nyilatkozatot.

A Böllérbolt és Webáruház csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtassa ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretne szöveges formában elérni kérjük, hogy vegye fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Böllérbolt és Webáruház Csapata